Gi oss muligheten til å bygge ditt nettverk!

Eit stabilt internt nettverk er viktig, for at arbeidsdagen til dine ansatte skal verte optimal. Dei fleste har opplevd å sitja å tvinna tommeltottar fordi internett eller serveren på jobben ikkje er tilgjengeleg.

Vårt fokus er å vera i forkant av problema som kan oppstå i nettverket på arbeidsplassen din. Ved overvaking av kritiske nettverkskomponentar og gjennomgang av oppsetta av nettverket til kundene våre, reduserer me nedetida til våre kunder. Me arbeider gjerne nattestid for at du skal sleppe avbrot i internett / nettverk på dagtid.

Vårt firma har spesialisert seg på drift og hosting av serverkapasitet til små- og mellomstore bedrifter. Me er 4 IT-teknikarar i Suldal / Sauda, som står parat til å serve dine behov. Me tilbyr drift av lokale server / nettverk eller fjernpålogging til våre servere som inneheld økonomisystemer, felles lagringsplass osv.

Eit av produkta me leverer mykje, er trådlause soner. Dersom du ynskjer å "skyte" internett over store avstandar, leverer me antennepakkar til dette. Har du fleire hus og ynskjer å dele internettforbindelsen mellom desse, kan me enkelt hjelpe deg med det!

Kontakt oss for å få ein gjennomgang av ditt nettverk, slik at du slepp unødvendig nedetid på internett / server parken din.

Behovet for sikre, tilgjengelige nettverk- og nettverkstjenester er stadig økende og vi er leverandør og bred erfaring innenfor nettverk- og datakommunikasjon. 

Vi kan ta det fulle ansvar med å vedlikehold brannmurer og nettverk infrastruktur. Dette inkluderer daglig drift, overvåking og log gjennomgang. Dette vil gi kunden en sikker og oppdatert infrastruktur som man preventivt vil kunne vedlikeholde. 

Vi har et knippe av andre leverandører som brukes, dette kan være: D-LINK, ZYXEL, CISCO, NETGEAR..